famous frozen
coctail flavours
Premium Quality

over ons

Smart Ice ontwikkelde een aantal premium Frozen cocktails en brengt deze onder de merknaam Smice 'World of Frozen Cocktails' op de markt. De technologie van Smart Ice zorgt ervoor dat alle moleculen aan elkaar binden en dezelfde vrieseigenschappen krijgen. Hierdoor kan Smart Ice als enige alcohol bevriezen bij -18 graden Celsius in plaats van -112 graden Celsius.

De ijsjes krijgen een korrelstructuur in plaats van een naaldstructuur wat zorgt voor een betere bite. Daarnaast vriezen we koolzuurgas in het product in. Ook dat is uniek en het resultaat is verbluffend. De ijskoude en bevroren cocktails zijn echte cocktailklassiekers zoals Mojito, Gin tonic en Caipirinha.

smice cocktail ijsjes

Mojito

Het drankje Mojito is geboren in Cuba. Bekend geworden in de levendige stad Havana rond 1930. Gedronken door gepassioneerde en vrijgevochten levensgenieters. Gemixt met heerlijke rum, limoen, munt en rietsuiker.

Een rebels drankje dat inmiddels de hele wereld heeft veroverd. Smice heeft het iconische drankje gevangen in een revolutionair cocktail ijsje. Een ware ijsrevolutie!

Caipirinha

Wanneer de Caipirinha tot leven kwam is nog steeds een raadsel. Er wordt gesuggereerd dat het is uitgevonden als een magisch middel tegen de Spaanse griepepidemie die in het begin van de 20ste over het Braziliaanse land heerste.

Smice bracht balans tussen zoet en zuur met verfrissende natuurlijke ingrediënten, een magisch lekker cocktail ijsje.

Gin Tonic

Nirvana, de smaak van India. De smaak van Gin-Tonic werd in de achttiende eeuw tot leven gebracht en geïntroduceerd in het leger van de Britse Oostindië Compagnie als wonder elixer.

 De bittere smaak werd getemperd door kinine met een mengsel van water, suiker, limoen en gin en “voila” Gin-Tonic was geboren. Smice transformeerde de authentieke cocktail tot een hemelsfris cocktail ijsje.

verkrijgbaar

Smice Cocktail ijsjes vind je onder andere in het vriesvak bij Albert Heijn, Plus Supermarkt en Coop. Bij Metro zijn de ijsjes verkrijgbaar in grootverpakking.

POS materiaal is voor bedrijven op aanvraag verkrijgbaar.

Retailverpakking van 4 ijsjes per verpakking

Retailverpakking van 4 ijsjes per verpakking

Grootverpakking 6 Retailverpakkingen

contact

Kies een optie
Ik ben een consument
Ik ben een bedrijf
Versturen

 

Lensing Food B.V.
Nijverheidsweg 2
7255 RA Hengelo GLD
T. +31 (0)575 460 024

Delen

© 2018 | Smice Cocktail