creamy cups
a taste of luxury

over ons

Smart Ice ontwikkelde een aantal premium Frozen cocktails en brengt deze onder de merknaam Smice 'World of Frozen Cocktails' op de markt. De technologie van Smart Ice zorgt ervoor dat alle moleculen aan elkaar binden en dezelfde vrieseigenschappen krijgen. Hierdoor kan Smart Ice als enige alcohol bevriezen bij -18 graden Celsius in plaats van -112 graden Celsius.

De ijsjes krijgen een korrelstructuur in plaats van een naaldstructuur wat zorgt voor een betere bite. Daarnaast vriezen we koolzuurgas in het product in. Ook dat is uniek en het resultaat is verbluffend. De ijskoude en bevroren cocktails zijn echte cocktailklassiekers zoals Mojito, Gin tonic en Caipirinha.

smice creamy cups

Amaretto

Een van de populairste Amaretto merken is Disaronno originale. Het gerucht gaat dat in 1525 de schilder Bernardino Luini de opdracht had om een fresco van Madonna voor de kerk Santa Maria delle Grazie in Saronno te schilderen. Hij had toen een romantische affaire met een jonge vrouwelijke herbergier die hij als model gebruikte. Zij creëerde de likeur als gift voor haar minnaar. 

Irish Coffee

Volgens de verhalen is Irish coffee voor het eerst geschonken in 1942 door Joe Sheridan op het vliegveld in Foynes, de voorloper  van Shannon Airport in het westen van Ierland, in het graafschap Limerick. Sheridan zou enkele vermoeide passagiers koffie hebben geschonken met een scheutje whiskey erdoor en wat room erop, om ze wat op te peppen. Op de vraag of het Braziliaanse koffie was antwoordde Sheridan: "No, my friend, this is Irish coffee."

Sparkling Wine

De smaak van onze Sparkling Wine is gebaseerd op Champagne. Deze wijn is al eeuwenlang populair. Franse hovelingen serveerden al in de 15e eeuw champagne aan buitenlandse vorsten die op bezoek kwamen. Echter, dit was de stille variant, zonder bubbels. In 1668 diende zich een nieuwe variant aan: de heldere en mousserende champagne. De roem van deze drank nam snel toe en is vandaag de dag nog altijd populair.

verkrijgbaar

Smice Creamy Cups vind je onder andere in het vriesvak bij ...

contact

Kies een optie
Ik ben een consument
Ik ben een bedrijf
Versturen

 

Lensing Food B.V.
Nijverheidsweg 2
7255 RA Hengelo GLD
T. +31 (0)575 460 024

Delen

© 2018 | Smice Cocktail