Smice ontketent revolutie in roomijs

Kwaliteitsroomijs met 4,5% alcohol

Na de lancering van de Smice Cocktail ijsjes met 6% alcohol (Gin-Tonic, Mojito en Caipirinha) legt Smice nu nieuw, revolutionair roomijs in het vriesvak van de supermarkt. Kwaliteitsroomijs met 4,5% alcohol in de smaken Irish Coffee, Amaretto en Sparkling Wine. Een ware 18+ smaaksensatie voor het ultieme genietmoment.

Dankzij de unieke technologie van moederbedrijf Smart Ice slaagt Smice erin om alcohol te bevriezen bij -18 graden Celsius in plaats van -112 graden Celsius. Dat komt de kwaliteit en de smaakbeleving merkbaar ten goede. Bovendien kunnen consumenten daardoor nu ook thuis genieten van een ècht alcoholisch roomijsje in, vooralsnog 3, klassieke smaken.

Voor de horeca wordt op dit moment gewerkt aan een variant die niet zal misstaan in de meest dure restaurants en hotels.

Bevatten de roomijsjes daadwerkelijk alcohol?

Jazeker, onze roomijsjes bevatten echt 4,5% alcohol. Door ons unieke procedé slagen wij erin om bij een temperatuur van -18 graden Celsius alcohol als onderdeel van het product mee te bevriezen. 

Wordt de alcohol bevroren? Of slechts de vloeistof rondom de alcohol?

Door de unieke technologie van moederbedrijf Smart Ice kunnen we bij Smice alcohol dusdanig mengen met de rest van het product, dat het als één geheel bevroren wordt. Dat is uniek in de wereld en geeft ons ijs een structuur die niet wordt beïnvloed door de toevoeging van de alcohol. 

 

Lensing Food B.V.
Nijverheidsweg 2
7255 RA Hengelo GLD
T. +31 (0)575 460 024

Delen

© 2018 | Smice Cocktail